Training

Als Outdoor-Coach bieden we teamtrainingen waarbij we ons specialiseren in teams uit de hulpverlening, justitie en het onderwijs. De teamtrainingen hebben als basis "Veiligheid".


Teamtraining "Camelot"

Deze training is speciaal ontwikkeld en gericht op teams uit de jeugdhulpverlening, de gehandicaptenzorg, justitie en het onderwijs.
"Camelot" heeft als speerpunt de veiligheid op de werkvloer en hoe deze als team en organisatie gewaarborgd kan worden. Veiligheid in de buitensport betekent bewust te werk gaan, communiceren, je team kennen, samenwerken en het nemen van acceptabele risico's.

In de zorgsector zijn we onze eigen "tool", we werken met onze passie, waarden, kennis, vaardigheden, intuïtie en natuurlijk met  elkaar...

• Wat betekent dit voor jezelf, voor je teamgenoten en voor de doelgroep waarmee je werkt ?
• Geef je je grenzen aan en is daar ruimte voor binnen het team en de instelling ?
• Biedt de organisatie de benodigde middelen om optimaal te kunnen functioneren ?
• Wordt jouw visie, inbreng en inzet gezien en beloont ?
• Is er waardering voor het werk dat je verricht ?

"Camelot" werkt vanuit een veiligheidsdriehoek die opgebouwd is uit drie belangrijke ankers: Competentie, Communicatie, Compositie. Wanneer de veiligheid binnen een team en organisatie goed gewaarborgd is, dan is de basis aanwezig om naar een hoger doel te klimmen.

 

Tarieven en voorwaarden training opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.