Educatie

Gast-docent

Als Outdoor-Coach verzorgen ik lessen en colleges voor studenten Social Work en Sport Educatie. Tijdens deze lessen laten ik de studenten kennismaken met ervaringsgericht leren en hoe buitensport als middel gebruikt kan worden.
Daarnaast vertellen ik over ervaringen in de hulpverlening en leggen we uit hoe buitensport ingezet kan worden binnen het werk.
Indien mogelijk is bied ik praktijklessen in het bos of in de klimhal aan om de studenten ook zelf fysiek uit te dagen en te laten ervaren.

Het is voor mij uitdagend en ontzettend motiverend om enthousiaste toekomstige professionals te mogen vertellen over onze passie. Ik hoor dan ook graag of ik ook voor uw onderwijsinstelling een gastles mogen verzorgen !

 

 


Outdoor-Coach intervisie Het intervisie traject is gericht op (aspirant)coaches en trainers die in het bijzonder gebruik (willen) maken van OMD trajecten.
Outdoor Management Development trajecten worden onder meer gebruikt in outdoor- of adventure training, maar ook met natuur- / wandelcoaching.
De intervisie is ook te volgen in aanvulling op een werk/ervarings plek voor studenten Social Work of op een opleiding Sport Educatie.
Tijdens de intervisie wordt er vooral aandacht geschonken aan de competenties die je wilt ontwikkelen binnen het OMD werkgebied.

Hierbij komen ondermeer de volgende aandachtsgebieden aan bod:
* Basistechnieken Buitensport in de natuur * Basistechnieken Coaching in de natuur   
* Coaching en buitensport als middel en ervaringsgericht leren [Kosten voor intervisie zijn €55,- per uur]

Verder kunt u ook nog specialiseren met het volgende aanbod:
* Specialisatie - Coaching en Sneeuwwandelen (alleen in de winter, op locatie in het buitenland)
* Specialisatie - Coaching en back2basic trektocht (vind plaats in Schotland, eenmaal per jaar)
[deze modules duren een week en hebben als methodiek ervaringsgericht leren, kosten zijn €1250,00]

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.